Bruiloften en nog veel meer!


U bent van harte welkom om bij ons uw bruiloftsfeest, familiefeest of bedrijfsfeest te houden. In de sfeervolle en warme ambiance van Noflik Langwar kunt u met een intiem gezelschap een heerlijke dag beleven. Wij kunnen uw gehele feest regelen van bijvoorbeeld een prachtige sloepentocht over de Langweerder Wielen, gezellig borrelen op een skûtsje met heerlijke drankjes en hapjes of een mooi meergangendiner of buffet in ons authentieke restaurant. Ook voor een receptie kunt u uitstekend bij ons terecht in het pittoreske restaurant met bijbehorend verwarmd en verlicht terras. Wij denken graag mee! Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden met daarbij diverse dineetjes, buffetten en nog veel meer.
Onze koks staan graag voor u klaar!

De Meisjes tegen De Jongens: De Battle tussen de mannen en de vrouwen!

Bewijs voor eens en altijd dat jouw geslacht beter is dan het andere. Bij binnenkomst worden de teams gevormd en wordt duidelijk dat het menens is. Het mannenteam tegen het vrouwenteam. In een aantal spelrondes wordt duidelijk wie uiteindelijk het sterkere geslacht zal zijn en met de trofee mee naar huis mag gaan. De bekende mannen & vrouwen vragenronde, woorden maken, wie ben ik, de uitdagingen en de zinderende finale zullen bij deze battle niet ontbreken.
Je kunt veel puntenverdienen maar deze ook net zo gemakkelijk weer verliezen. Onze “onpartijdige” presentator zal de show op humoristische manier presenteren. En samen met de teams er een hilarische en dynamische spelshow van maken.
De show is geschikt voor een team- en/of personeelsuitje, familiefeest, buurtvereniging maar natuurlijk ook erg geschikt voor een vrijgezellenfeest.
De spelshow wordt gecombineerd met een buffet of diner.
Voor meer informatie over het programma, de prijzen en de uitgebreide mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via info@nofliklangwar.nl of 0513-499169.
LAAT DE BATTLE BEGINNEN!

Bourgondisch diner!

Gezellig samen met familie, relaties of vriendenclubs bourgondisch dineren: geen bestek, heerlijke ouderwetse gerechten en volop plezier. In het gezelschap van onze ‘hele foute’kok maakt u de lekkerste dingen en leert u elkaar op een andere manier kennen!

Bijzonder feestje? Familieuitje? Bedrijfsfeest? ……

Vele mogelijkheden in combinatie met diner of buffet.Op verzoek organiseren we in samenspraak met u een themafeest geheel gericht op uw bedrijf.

Ik QUIZ het!

Bij ‘Ik QUIZ het!’nemen de teams het tegen elkaar op door middel van het beantwoorden van vragen op het gebied van allerlei onderwerpen. Zoals geschiedenis, sport, aardrijkskunde, muziek, film, showbizz, etc. De vragen worden gesteld door onze hilarische kwismaster! Er worden meerdere rondes gespeeld rondom uw heerlijke 3-gangen keuze diner of warm/koud buffet. Een avondvullend programma waar iedereen zijn ster kan laten stralen, immers de één is expert op het gebied van wetenschap of geschiedenis, een ander weet alles over sport of b.v. showbizz. Het winnende team wordt op een passende wijze in het zonnetje gezet. Voor iedere deelnemer is er aan het eind van de avond een leuk aandenken. De foto’s die gedurende de avond gemaakt worden, kunt u met een persoonlijke code de volgende dag al downloaden.
Prijs: vanaf 18 personen:
3-gangen keuzemenu en o.l.v. onze kwismaster Dinnerkwissen vanaf 29,95 euro per persoon.
Een avond ‘Ik QUIZ het!’staat garant voor heerlijk eten en volop plezier!

Ik hou van Friesland!

Onder leiding van de Friese ‘Linda de Mol’speelt u de spelshow Ik hou van Friesland! Alle onderwerpen uit de welbekende show ‘Ik hou van Holland’komen voorbij. Bij deze show gaat u, naast lekker eten, in twee teams strijden om de ultieme overwinning. Een fanatieke spelshow waarbij kennis, samenwerking en een beetje geluk de winnaar bepalen. Te boeken vanaf 16 personen, inclusief lachgarantie!
Naast ‘Ik hou van Friesland’kunt u natuurlijk ook ‘Ik hou van Holland’bij ons boeken.

BEPPE’S MIEL

Eet gezamenlijk de heerlijke gerechten van Beppe, van de borden van Beppe, met het bestek van Beppe en in de sfeer van Beppe. In een heerlijk nostalgische omgeving. Proef de sfeer van weleer! Een keer op een andere manier heerlijk met z’n allen uit eten: dat is Beppe’s Miel!

DAGJE DAF

Op pad met de enige echte Daf 33! Dagje Daf is een puzzelrit, waarbij u uitsluitend over prachtige kleine weggetjes rijdt, door ons mooie Friesland. Onderweg krijgt u 33 vragen over Friesland en het winnende team wint de Daf-bokaal! Dagje Daf is altijd in combinatie met een heerlijk afsluitend diner of buffet en kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een lunch voorafgaand aan de puzzelrit. Dagje Daf is te boeken vanaf 16 personen en iedereen ouder dan 23 jaar mag de Dafjes besturen. Meer info? Even bellen!

SOLEXTOCHT

Ook hebben wij in plaats van de Dafjes de onvervalste ouderwetse Solexen! Een prachtige tocht van ongeveer 2,5 uur door het mooie Friesland. Te boeken vanaf 16 personen, alleen in combinatie met een lunch of een heerlijk diner of buffet na afloop.

Andere arrangementen bij ons te boeken:

Vrijgezellenfeest
Palingrookparty’s
Themafeesten
Bluesarrangement
en voor alle bovenstaande geldt: even bellen en u weet alles!