Wat een mogelijkheden!


Bij Noflik Langwar zijn enorm veel mogelijkheden. Niet alleen kunt u gezellig met uw familie of vrienden komen lunchen, borrelen of dineren, maar we organiseren ook diverse activiteiten. Denk alleen al aan ‘Bourgondisch dineren!’. Zonder mes en vork geniet u in de sfeer van weleer van bourgondisch gerechten. Het staat garant voor een avond gezelligheid in aanwezigheid van onze ‘foute’kok.
Maar ook bieden we ‘Beppe’s Miel’, in Beppe’s huiskamer ouderwetse gerechten eten van de borden van Beppe. Als u geluk heeft komt Beppe ook nog zelf langs.
Ook voor actieve arrangementen kunt u bij ons gerecht: bijvoorbeeld op pad met solexen, of met oude Dafjes. Een volledige dag op pad met een loungeskutsje? En dan aansluitend gezellig dineren? Niet alleen geschikt voor feestjes, maar ook voor bijvoorbeeld teambuilding!
Voor quizavonden bent u bij ons ook op het juiste adres. ‘Ik houd van Friesland’ o.l.v. de Friese Linda de Mol, of ‘De Meisjes tegen de Jongens’, ‘Ik Quiz het’.

Bovenstaande mogelijkheden kunnen we nog aanvullen met: ‘High Tea’, diverse buffetten, catering op locatie bij u thuis of op het bedrijf.
Op de website ziet u onder ‘Bruiloften’meer informatie over de diverse mogelijkheden.
U kunt ook gewoon bij ons langs komen. Wij ontvangen u graag. We hebben diverse koffiespecialiteiten en o.a. 20 soorten bier! Een heerlijke kersenwafel of onze geweldige bitterballen erbij en u geniet! 

Comments are closed.